Discover your truth
Sjoerd den Daas
Welkom
Seksuele energie als levensenergie.

Seksualiteit en intimiteit raken aan de essentie van het menselijk bestaan. En ondanks dat zit er nog altijd een groot taboe op. Er zijn weinig plekken waar wij ons echt vrij hier over durven te uiten. Seksualiteit en intimiteit als toegangspoort naar een vrijer leven. Een leven volgens jouw koers. Los van de schaamte. Los van de conditionering. Een veilige plek, om jou eigen essentie helemaal te ontdekken.

Werk

Wat ik doe

Ik werk met mannen en vrouwen, om hun eigen essentie helemaal te ontdekken. Dit doen we metals uitgangspunt seksualiteit en intimiteit. Als wij elkaar hier durven te ontmoeten, ontmoeten wij elkaar het dichtst bij de essentie. Van gesprekken en meditatie tot ademwerk en lichamelijke oefeningen. Ik kijk per persoon wat er nodig is om jou blokkades te doorvoelen.

Lees Verder
Sjoerd

Over mij

Na een studie werktuigbouwkunde en een internationale carrière bij Shell, kreeg ik door toeval de kans mijzelf echt te ontdekken. Tijdens een weekendje surfen in Frankrijk, brak mijn surfboard op mijn hoofd, dat resulteerde in een zware hersenschudding. Zat ik ineens zes maanden thuis. Yoga hield mij fit en bracht een ongekende rust en helderheid in mijn hoofd. Na zes maanden begon ik met mijn re-integratie. Één ding werd mij snel duidelijk; mijn huidige baan droeg niet meer bij aan een snel herstel.

Lees Verder
Mogelijkheden

Waar wil je meer over weten?

Coaching voor mannen

Welkom man. Fijn dat je er bent. Moedig dat je de stap durft te nemen om in contact te gaan over seksualiteit en intimiteit. laten we kijken wat ik voor je kan betekenen.

Intieme sessie - vrouwen

Wil jij eens echte intimiteit ervaren? De verbinding ervaren met jezelf en vanuit daar verbinden met de ander. In een veilige omgeving jouw levensenergie voelen stromen.

Workshops

Het mooiste van het leven is het zelf ervaren. Ik organiseer mannencirkels, workshops en (weekend)retreats. Met als doel het leven te ervaren.

Wil je mij eerst beter leren kennen..?
Op Facebook en Instagram post ik met liefde en enthousiasme over mijn eigen ontdekkingstocht van dit leven. Kom even kijken.
INSTAGRAM
FACEBOOK