Sex gaat nooit over sex

De eerste avond Let’s Talk About Sex. Spannend, onzeker, twijfel, alles, en toch door gaan. En dan ontstaat er weer een avond waarin tijd niet bestaat. Een avond waar acht mannen samen komen en elkaar ontmoeten zoals ze niet vaak andere mannen hebben ontmoet.

Let’s talk about sex gaat eigenlijk helemaal niet over sex. Sex gaat eigenlijk nooit over sex. Sex gaat over ideeën, beperkingen, overtuigingen, schaamte, schuld, onzekerheid. Alles wat een mens, een man, tegen komt en misschien tegen houdt in zijn zijn.

LEt’s talk about sex gaat over acht mannen die samen komen en zichzelf durven te laten zien in hun kwetsbaarheid. Om vervolgens bij een ander te zien hoe ongelooflijk veel power daar zit. Om dan heel langzaam te realiseren dat ze die power zelf ook hebben.

Let’s talk about sex heeft niks te maken met sex. Sexualiteit is slechts een thema. Een thema dat uitnodigt om heel snel naar die kwetsbaarheid te gaan. Zodat we van daaruit de verbinding in kunnen gaan. Zodat we al die bovenliggende lagen en maskers over kunnen slaan.

Ik zit nu in de tram naar huis na de eerste avond van de tweede serie Let’s Talk About Sex. Ik voel me blij, opgelucht, trots en vooral weer een tikje betoverd door de magie die er kan ontstaan als mannen in waarheid samenkomen.

❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *